6 Mart 2012 Salı

UNICERA ve KITCHEN WORLD 2012 FUARLARI 14 MART’TA KAPILARINI AÇIYOR


İnşaat sektörünün kendisini en iyi ifade ettiği fuarların başında gelen UNICERA 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ile KITCHEN WORLD 8. Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı, 14-18 Mart 2012 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. İnşaat, yapı ve dekorasyon sektöründeki yeniliklerin sergilendiği ve çok sayıda farklı ürün segmentini aynı çatı altında buluşturan fuarlarda ziyaretçiler, yapıdaki en son teknolojiler ve uygulamaları bir arada bulabilecek.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 14-18 Mart 2012 tarihlerinde hazırlanan UNICERA 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ile KITCHEN WORLD 8. Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da sektörü bir araya getiriyor.



Yurtiçinden ve yurtdışından nitelikli alım heyetlerini ve firma temsilcilerini aynı çatı altında buluşturan UNICERA ve KITCHEN WORLD 2012 Fuarları, seramik ve banyo sektörü için önemli bir pazarlama platformu olma özelliğini taşıyor. Bu kapsamda Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Türk seramik sektörünün uluslararası alandaki en verimli pazarlama platformu UNICERA Fuarına 43 ülkeden; KITCHEN WORLD Fuarı’na ise 32 ülkeden Alım Heyeti organize edildi.

Tüyap’ın Türkiye Seramik Federasyonu ve TİMDER işbirliği ile gerçekleştirdiği UNICERA 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, MUDER işbirliği ile düzenlenen KITCHEN WORLD 8. Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. 2011 yılında 72 ülkeden 3.530’u yabancı toplam 60.841 profesyonel tarafından ziyaret edilen UNICERA,  bu yıl da seramik, banyo, mutfak sektörlerinin temsilcilerini bir araya getiriyor. Orta Doğu’dan Avrupa’ya Orta Asya’dan Balkanlar’a banyo, seramik ve mutfak sektörünün alıcı ve satıcılarını buluşturan UNICERA ve KITCHEN WORLD fuarları, büyük bir ticari potansiyele bir kez daha imza atıyor.

Yüzde 90 oranında yabancı ziyaretçi sayısında artış 

Avrupa’nın en önemli iki sektör fuarından biri olan UNICERA, inşaat sektöründeki profesyoneller ve bireysel tüketiciler tarafından bu yıl da heyecanla bekleniyor. Satışlarında, geçen yıla oranla metrekarede yüzde 15 oranında artış sağlayan UNICERA, yıldan yıla istikrarlı bir şekilde büyüyerek güç kazanan seramik sektörünün en büyük ve en kapsamlı fuarı olma özelliğini taşıyor. 2009 yılında yurt dışı ziyaretçi sayısı 1.916, yurt içi ziyaretçi sayısı 36.223 olan UNICERA Fuarı’nı 2011 yılında yurt dışından 3.530, yurt içinden 57.311, toplamda ise 60.841 kişi ziyaret etti. Son üç yıl ortalama toplam ziyaretçi sayısı, yüzde 60 oranında artış sağlarken, yabancı ziyaretçi sayısının artışı ise yaklaşık yüzde 90 oranında gerçekleşti. UNICERA Fuarı’nda seramik kaplama malzemeleri, granit, cam mozaik, vitrifiye ürünler, banyo ve mutfak mobilyaları ve aksesuarları ile armatürler sergilenecek.
Mutfak ve Banyo Mobilyası Sanayici ve İthalatçıları Derneği işbirliği ile bu yıl 8. kez düzenlenen KITCHEN WORLD Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı Türk mutfak sektörünün temsilcilerine yeni pazarlar oluşturuyor. Türk mutfak sektörünü güçlendiren KITCHEN WORLD fuarı; inşaat sektörü ile orantılı büyüyen mutfak sektörünün buluşma noktası olma özelliğinde. En yeni ve en farklı ürünlerin sergilendiği fuarda, yurt içinden ve yurt dışından profesyonel ziyaretçiler, katılımcılar ile buluşuyor.
Seramik, banyo, mutfak, inşaat, yapı ve dekorasyon sektörlerini kapsayan UNICERA ve KITCHEN WORLD Fuarları; Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, müteâhhitler, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK’lardan oluşan yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor. Firmaların; sektördeki diğer üreticilerle buluşarak farklı ihtiyaçlarını karşılayabildiği, en yeni trendleri ve teknolojik gelişmeleri takip edebildikleri ziyaretçilerin ise evlerinde, işyerlerinde ve günlük hayatta kullanabilecekleri modern ve ergonomik tüm dekorasyon malzeme ve mobilyalarını topluca görme ve inceleme fırsatı bulabilecekleri fuarlar, ülkemiz ekonomisine de olumlu katkılar sağlayacak.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece / İstanbul’da düzenlenecek olan UNICERA ve eş zamanlı gerçekleşecek KITCHEN WORLD hakkında detaylı bilgi edinmek ve online davetiye için www.unicera.com ve www.kitchenworldfair.com web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder