31 Mart 2012 Cumartesi

YAPI FUARI - TURKEYBUILD ISTANBUL 2012

Sizlere her sene mutlaka gittiğim Yapı Fuarı ile ilgili yararlı bir kaç bilgi vermek istedim. Her mimar-mühendis veya bir şekilde yapı sektörü ile ilgisi olan herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bu fuar Beylikdüzü-Tüyap Fuarında 2 Mayıs 2012 itibariyle açılacak.

Bol bol broşür almayı unutmayın daha sonra mutlaka işinizde faydası oluyor. Hem böylece yapı sektörü ile ilgili arşivinizde genişlemiş olur.

Bazı seneler özellikle odaklanılan yapı alt sektörleri canınızı sıkabilir. Örneğin son bir kaz senedir garaj kapıları ön planda kimi zaman garaj kapısı fuarına mı geldim acaba diye kendi kendinize sorarken bulabilirsiniz.

 YAPI FUARI – TURKEYBUILD İstanbul 2012 ONLINE DAVETİYE 

http://www.yemfuar.com/Davetiye/FuarDavetiye.aspx




Fuar Alanı Hakkında

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nin özellikleri:
  • Toplantı, seminer ve özel görüşmeler için, klimatize edilmiş ve ihtiyaca göre özel olarak döşenmiş ve akustik uygulamalara elverişli, toplam etkinlik alanı 8000 m2 olan 11 adet çeşitli ölçülerde toplantı salonu
  • Tam ofis donanımlı basın, özel protokol ve yönetim odaları
  • Kesintisiz telefon, faks ve kablosuz internet erişimi
  • Uluslararası standartta teknik alt yapı (basınçlı hava sistemi, kullanım suyu, pis su sistemi, toplam 8.000 kw/h trafo gücü ve elektrik donanımı)
  • 4500 araçlık katılımcılar ve ziyaretçiler için açık otopark
  • 25 Tır"lık otopark
  • Özel güvenlik ve kontrol sistemi
  • İlk yardım hizmetleri





Ulaşım ve Konaklama
2 Mayıs - 6 Mayıs 2012 tarihleri arasında YEM Fuarcılık tarafından düzenlenecek
35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2012'nin Ulaşım ve Konaklama desteği BONANZA TOURS tarafından verilecektir. Yapı Fuarı katılımcılarına ve ziyaretçilerine özel indirimler sağlayacak Bonanza Tours'un vereceği hizmetler;

* Uçak Bileti
* Otel Rezervasyonu
* Fuar Alanına Ulaşım

BONANZA TOURS
RESMİ SEYAHAT ACENTASI
Cumhuriyet Cad. 185/1 Can Apt.
Harbiye , Istanbul
Tel: 0212-2919933 Fax: 0212-2344999

Detaylı bilgi için tıklayınız.



Katılımcılar İçin
Yerli ve yabancı yeni ürünleri, yeni teknolojileri ve hizmetleri hedef kitlenize uyan 120.000 ziyaretçiye ulaştırmanın en kısa ve etkili yolu.

-Ürünlerinizi Türk kamu ve özel yapı sektörüne tanıtmanın,
-Bağımsız Devletler Topluluğun'da, Balkanlar'da, Ortadoğu'da, Türki Cumhuriyetler'de ve Kuzey Afrika'da iş yapan Türk müteahhitleri ile satış bağlantıları gerçekleştirmenin,
-Hergeçen gün büyümekte ve gelişmekte olan Türk yapı pazarına ulaşmanın, en doğru yolu Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2011'den geçiyor.



Ziyaretçiler İçin
Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Türk Yapı Sektörünün ve Bölgesinin En Büyük Fuarı niteliğindedir.
Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2012 aracılığı ile geleceğin teknolojileri ve malzemeleri ziyaretçilere açılacak ve ziyaretçilere, rekabet eden yüzlerce katılımcı firmanın sergiledikleri yeni malzemelerini, teknolojilerini ve hizmetlerini karşılaştırma imkanı sağlamaktadır.
Ziyaretçilere, yapı, inşaat malzemesi ve teknolojisi konusunda en son yenilikler tanıtılmakta ve aynı zamanda karar mercii olan üst düzey yöneticilerin görüş ve önerilerini alma, uygulamada karşılaşılan sorunların çözülmesini de sağlamaktadır.



Genel Bilgiler
Düzenlendiği ilk yıldan beri sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan YAPI FUARI - TURKEYBUILD İstanbul, bu sene de katılımcılara sektöre yön verecek yenilikleri sergileyecek. 1978’den bu yana sürdürülen ve her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başaran YAPI FUARI - TURKEYBUILD İstanbul, %30 büyüyerek 81.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 12 ayrı salon ve açık alanda,  yerli ve yabancı yaklaşık 1.100 firma katılımı ve 111.320 ziyaretçi ile gerçekleşmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder